BURSA / GEMLİK - Kurşunlu Nursel Çağlar Ortaokulu

Kurşunlu Nursel Çağlar Ortaokulu

Atatürk Cad. Okul Sok.Kurşunlu Beldesi Gemlik
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, Çağdaş, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Hoşgörü sahibi, Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, toplumsal görevlerinin bilincinde olan; üretken,kendini geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal/Tekli
DERS ZİLİ:08:40 DERS ÇIKIŞ ZİLİ:16:30
Kalorifer (Kömür)
Ulaşım
Bursa Merinos istasynundan her saat başı Gemlik meydanından kışın her 2 saatte bir,yazın saat başı otobüs kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri
Kurşunlu bursa ya 40 km, gemliğe 17 km uzaklıkta bulunan şirin bir tatil yöresidir. Gemlik körfezinin güneyinde bulunur. Eski bir Rum köyüdür.Köyün kuruluşu Roma dönemine kadar uzanır.
İl merkezine 40 km ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır.